Gezocht-gevonden: Dat de perfecte reinigingspartner

Dat de perfecte reiniging de basis voor de schoonheid van elke huid is, is geen geheim meer. Want alleen als er zich geen resten meer op de huid bevinden, kunnen de volgende verzorgingsproducten hun volle werking ontvouwen om de teint er jeugdiger en frisser uit te laten zien.

Het is echter vaak moeilijk om uit het veelvoud aan reinigingsproducten het juiste product voor de actuele huidbehoefte te vinden.

Om je bij de keuze van je reinigingspartner te ondersteunen, ben ik per speed-dating door de BABOR Cleansing producten gegaan en heb deze getest.

 

gesucht-gefunden_hy-o%cc%88lphytoactive

De klassieker

HY-Öl & Phytoactive

Ik persoonlijk ben een absolute fan van de diep werkzame reiniging van de 2-fasen reiniging met HY-Öl & Phytoactive Sensitive –ook als het na een lange partynacht toch iets meer inspanning betekent.

De HY-ÖL® verwijdert in combinatie met de verzorgingstoevoeging Phytoactive afgestemd op het huidbeeld, op grondige en behoedzame wijze zonder een gespannen gevoel achter te laten zowel verontreinigingen die in olie als in water oplosbaar zijn. Mijn huid voelt onweerstaanbaar zacht en ontspannen en ziet er rozig fris en tot diep in de poriën schoon uit.

 

gesucht-gefunden_geltonic

De schoonmaker

Gel & Tonic 2 in 1

Super voor elke gemengde of vette huid en onzuivere huid. De verfrissende, vetvrije reinigingsgel met „geïntegreerd“ gezichtswater reinigt snel en ongecompliceerd tot diep in de poriën. Met het werkstofcomplex op basis van het exclusieve BABOR detox-extract uit agrimonie worden op effectieve wijze huidonzuiverheden tegengegaan en wordt het opnieuw ontstaan ervan voorkomen. Het resultaat: een brandschoon huidgevoel en een zichtbaar zuivere en zachte huid. Voor mij persoonlijk is dit reinigingsproduct als langdurige reiniging voor mijn droge, gevoelige huid te „droog“, echter voor bepaalde dagen ideaal.

 

gesucht-gefunden_cleansing_foam

De spontane

Mild Cleanser Foam

Heerlijk zacht. Het verfrissende reinigingsschuim is ideaal voor elke huid. Bij het sprayen verandert de vloeistof in een romig-crèmeachtig schuim. Het exclusieve BABOR detox-extract uit agrimonie adstringeert en bisabolol alsmede panthenol hydrateren de huid op intensieve wijze. Mijn teint ziet er prachtig ontspannen uit en voelt heerlijk zacht en stralend fris. Mijn absolute go-to product als het een keer snel moet gaan.

 

gesucht-gefunden_enzyme_cleanser

De krachtige

Enzyme Cleanser

Ziet je teint er weer eens wat uitgeput, vermoeid en vaal uit? Het fijnkorrelige reinigings- en peelingpoeder met vitamine C en enzymen geeft direct nieuwe vitaliteit. Licht geschuimd met water, reinigt het bijzonder behoedzaam en op intensieve wijze. Door het zachte peeling-effect wordt de microcirculatie gestimuleerd, de huid wordt gerevitaliseerd en de teint straalt rozig zacht als ware hij net verliefd.

 

gesucht-gefunden_mild_cleanser

De zachte

Mild Cleanser

Superzacht en bijzonder mild is de reiniging met de huid strelende reinigingsmelk. Als reiniging zonder water is de soepele emulsie voor elke huid, speciaal ook voor de gevoelige huid, geschikt. Het exclusieve BABOR detox-extract uit agrimonie werkt adstringerend en geselecteerde anti-stress werkstoffen zoals bisabolol, gember en panthenol kalmeren de huid, terwijl alle verontreinigingen van het huidoppervlak op behoedzame wijze worden verwijderd. Ik hou van mijn teint als deze zo heerlijk zacht en rozig fris is.

 

gesucht-gefunden_detox_lipo_cleanser

De beschermer

DOCTOR BABOR Detox Lipo Cleanser

De diep reinigende Cleansing Balm met anti-pollutie werking zorgt voor een sensationeel ander reinigingsgevoel. Hij smelt op de huid en wordt heerlijk warm. Doe er water bij en de balsem verandert in een crèmeachtige reinigingsmelk. Door de buitengewone LipoTherm-formule openen de poriën en zelfs diep zittende verontreinigingen worden daardoor verwijderd. De volgende werkstoffen kunnen beter worden opgenomen. Een innovatief detox-complex beschermt de huid tegen negatieve milieu-invloeden. Het huidbeeld is stralend mooi en de poriën zien er zichtbaar verfijnd uit.

 

gesucht-gefunden_intensive_calming_cleanser

De gevoelige

DOCTOR BABOR Intensive Calming Cleanser

Deze ultrazachte reiniging is het product in nood voor mijn gevoelige, droge huid. De neurocosmetische reinigingsmelk met de innovatieve werkstof Neuroxyl werkt op intensieve wijze kalmerend en behoudt de zuurbeschermingsmantel van de huid. Het huideigen weerstandsvermogen wordt gesterkt en het evenwicht tussen vet en vocht wordt genormaliseerd. Op deze manier verdwijnen in een handomdraai een onaangenaam gespannen gevoel en irritaties en mijn teint ziet er sensationeel evenwichtig uit.

 

gesucht-gefunden_ultimate_repair_cleanser

Het nieuwe begin

DOCTOR BABOR Repair Cellular Ultimate Repair Cleanser

De Ultimate Repair Cleanser is de perfecte reiniging voor elke huid die regeneratie nodig heeft en is de postoperatieve verzorging en voelt bovendien als een nieuwe start. De zachte emulsie verwijdert moeiteloos en op betrouwbare wijze vuil, make-up en overtollige talg. Reinigt tot diep in de poriën, op intensieve en toch zeer zachte en behoedzame wijze. Het hooggedoseerde BIOGEN PLANT Extract ondersteunt de regeneratie van de huid al bij de reiniging.

 

Ik hoop dat ik je wat heb kunnen helpen bij het uitzoeken van je reinigingspartner. 😉

 

Veel plezier bij het daten!

No Comments Yet.

Leave a Reply