Alle liefte BABOR – De highlights van de beauty-redacties

0 No tags Permalink 0

Elke maand volgen we op de voet welke BABOR beauty-favorieten de beauty-redacteuren van de Duitse pers hebben overtuigd. In september / oktober zou je zeker de onderstaande highlights moeten ontdekken.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_unger

Creamy Lip Colour in 06 classic red

Waarom?

Rood is niet altijd hetzelfde rood, meent het U Magazin van UNGER en heeft daarmee absoluut gelijk. Niets verleidelijker dan de lippen in klassiek rood gedoopt. Met de AGE ID Creamy Lip Colour lippenstift plaats je hiermee niet alleen een mooi kleuraccent maar schenk je jouw lippen tegelijkertijd een prachtig, natuurlijk glanzende finish.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_tango

Travel Set BABOR Men

Waarom?

Deze praktische reisset bevat gewoon alles wat de verzorgingsbewuste man van vandaag nodig heeft – te beginnen met een vitaliserende Hair&Body Shampoo, een kalmerende Calming After Shave Fluid, een Dynamic Face Moisturizer en ten slotte een Anti-Wrinkle Face and Eye Energizer. Vooral deze laatste heeft bij de TANGO redactie de aandacht getrokken.

De ultraluchtige, snel intrekkende gelcrème voor de verzorging van het gezicht en het gevoelige ooggebied is gewoonweg de perfecte oppepper voor de vermoeide mannenhuid.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_bunte

Firming Neck & Decollete Cream

Waarom?

BUNTE is van mening dat de Firming Neck & Decollete Cream een ideale keuze is om ons te ondersteunen in de strijd tegen de rimpels en afnemende stevigheid in de hals en het decolleté. Daarbij hebben zoet amandelextract, maritiem collageen en Q10 een opvullende en rimpel reducerende werking en laten de huid er opnieuw jeugdig fris en zichtbaar gladgemaakt uitzien.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_grazia

Purity Cellular SOS De-Blemish Kit

Waarom?

Voor GRAZIA is de De-Blemish Kit de absolute redder bij onzuiverheden. Perfect vermengd in de verhouding 2:1 of 1:1 kan men met crème en poeder een groot vlak of doelgericht puistjes & co te lijf gaan.

De multifunctionele SOS antipuistjes kit gaat voor een geselecteerde werkstofcombinatie die zowel de talgproductie vermindert, de huid matteert als irritaties sneller laat afnemen.

 

Misschien behoort die ene of juist die andere highlight van de redactie ook tot jouw verzorgingsfavorieten. Zo niet, dan wens ik je veel plezier bij het ontdekken.

No Comments Yet.

Leave a Reply