BABOR ampullenabonnement: heb je er al één?

Hallo Barboristas,

Eigenlijk ben ik geen grote fan van abonnementen. Op de een of andere manier bezorgen ze me altijd het gevoel van een verplichting. Misschien ligt de oorzaak hiervoor in de herinneringen aan mijn kinderjaren waarin opdringerige bezoekers aan de deur probeerden hun tijdschriftenabonnementen aan de man resp. aan de vrouw te brengen. Aan de andere kant moet ik toegeven dat een abonnement doorgaans een voordeel biedt want wat zou ik zijn zonder mijn maandelijkse toezending van de Instyle of zonder de regelmatige verrassing van mijn beautydoos.

 

En wat zou ik doen als ik niet elke twee maanden mijn BABOR ampullenabonnement thuis gestuurd zou krijgen, om me eraan te herinneren dat het weer tijd is mijn huid een bijzondere en luxueuze verzorgingsbelevenis te gunnen? Waarschijnlijk zou ik helemaal vergeten om op tijd mijn volgende, intensieve verzorgingseenheid te bestellen. Ik zou dat sensationele gevoel missen, dat mijn huid gegarandeerd ook in het vervolg net als na het eerste gebruik er aangenaam gladder en na vijf weken prachtig hersteld en jeugdig fris uitziet….

Eigenlijk vind ik de gedachte aan een abonnement weinig aantrekkelijk maar ik zou ook niet ZONDER kunnen. Het bespaart me namelijk niet alleen tijd en het „daaraan denken“ maar het brengt me bij mijn BABOR ampullenabonnement ook een prijsvoordeel van € 215.

De bestelling van een dergelijk BABOR ampullenabonnement is heel gemakkelijk in de BABOR online shop en vanaf maart/april komen mijn ampullenkuren in een tweemaandelijks ritme. Het begin van mijn BABOR schoonheidsabonnement is een levering van vijf doosjes met telkens zeven werkstofconcentraten. Ik vind het werkelijk fantastisch om op deze manier met alle Ampoule Concentrates FP kennis te maken.

De volgende ampullen zitten in de „start-kuur“:

Ampullen_Abo_Multivitamin_Fluid

Doos Multivitamin Fluid

4 Ampoule Concentrates FP – Multi Active Vitamin Fluid, 3 Ampoule Concentrates FP – Revitalizing Oxygen Fluid

De perfecte combinatie om de vermoeide, gestreste huid weer fit te krijgen en de teint rozig en jeugdig fris te laten stralen. De effectieve vitaminecocktail van de BABOR Multi Active Vitamin Fluids is pure power voor de huid en de BABOR Revitalizing Oxygen Fluid activeert en vitaliseert.

Ampullen_Abo_Vitality_Fluid

Doos Vitality Fluid

5 Ampoule Concentrates FP – Triple Booster Fluid, 2 Ampoule Concentrates FP – Collagen Booster Fluid

Deze effectieve anti-aging werkstofcombinatie van beide beautyserums regenereert, verlevendigt en verstevigt de huid. De teint ziet er gladder, strakker uit en straalt jeugdig fris.

Ampullen_Abo_Moisture_Fluid

Doos Moisture Fluid

4 Ampoule Concentrates FP – Hydra Plus Active Fluid, 3 Ampoule Concentrates FP – Algae Active Fluid

Nooit meer een „dorstige“ huid! Beide werkstofconcentraten hydrateren op intensieve wijze in het bijzonder de droge en vochtarme huid en zorgen voor een volle, jeugdig frisse, rozige teint.

Ampullen_Abo_Anti-Stress-Fluid

Doos Anti-Stress Fluid

5 Ampoule Concentrates FP – Stop Stress Fluid, 2 Ampoule Concentrates FP – Triple Booster Fluid

Deze fluid-combinatie is een perfecte SOS helper in stressvolle levenssituaties. De power fluids herstellen mijn teint en verminderen in een handomdraai mijn door stress veroorzaakte roodkleuringen en irritaties. Op deze manier hoef ik me niet extra om mijn nerveuze huid te bekommeren.

Ampullen_Abo_Lifting_Fluid

Doos Lifting Fluid

2 Ampoule Concentrates FP – Collagen Booster Fluid, 4 Ampoule Concentrates FP – 3D Lifting Fluid, 1 Ampoule Concentrates FP – Lift Express Fluid

Tot slot nog even alles geven! Meer power en anti-aging bestaat er niet… de effectieve combinatie van deze drie werkstofconcentraten schenkt de teint een onmiddellijk gladder, steviger en jeugdig strak, fris aanzien. Het is absolute verzorgingsperfectie!

 

Deze sensationele BABOR vijf-weken-schoonheidskuur bevat gewoon alles wat belangrijk is voor een perfect en optimaal verzorgde teint.

Heb je het gevoel dat je de luxueuze, intensieve verzorging van vijf weken niet nodig hebt, dan kun je elk van de ampullen ook als een zevendaagse kuurvakantie voor de huid bestellen want de kleine helpers met de hoge werkstofconcentratie bewerkstelligen echte wonderen om de sporen van het dagelijkse leven en kleinere zonden uit de weg te ruimen.

Als extraatje ontvangt elke abonnee gratis de BABOR adventskalender ter waarde van € 69.

 

Je ziet dat het veel voordelen geeft om je persoonlijke BABOR schoonheidsabonnement meteen af te sluiten en het hele jaar er perfect verzorgd uit te zien.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply