BABOR highlights van de beauty-redactie

0 No tags Permalink 0

Je bent helemaal enthousiast over je BABOR verzorging en je wilt het liefste iedereen over de schitterende werking van de producten vertellen? Dan ben je in goed gezelschap. Ook de beauty-redacteuren van de Duitse vakpers hebben hun BABOR beauty-favorieten. Aan deze beauty-highlights in juli/augustus kun je niet ontkomen.

 

babor_pr_clippings_allegra_reversive_set

ReVersive anti-anging dual serum

Waarom?

Omdat Allegra ervan overtuigd is, dat de intensieve kuur van vier weken de huid haar jeugdig stralen terugbrengt.

Door een buitengewone boost worden de beide serums vermengd tot een ultrafijne micro-emulsie, die snel en diep in de huid trekt en onmiddellijk voelbaar een ongelooflijk zachte en gladdere huid geeft.

 

babor_pr_clippings_grazia_glow_booster_ampulle

Glow Booster Bi-Phase ampules

Waarom?

Nu is het officieel: Cameron Diaz houdt van BABOR! Dankzij GRAZIA weten we, dat de Hollywood schoonheid haar jeugdig stralende teint te danken heeft aan de DOCTOR BABOR Youth Control Bi-Phase Ampullen.

De 2-fasen textuur combineert de werkstofpower van een serum met de verzorgende kracht van plantaardige oliën. Op deze manier stimuleert het concentraat de huideigen hyaluronzuursynthese en verhoogt de energiehuishouding van de cellen. De rimpeldiepte wordt gereduceerd, de huid wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd.

 

babor_pr_clippings_elle_night_fluid

Active Night Fluid

Waarom?

Een schoonheidsslaap is de kern voor een herstelde, frisse teint voor de volgende ochtend. De ELLE adviseert daarom de activerende werking van de Active Night Fluids te gebruiken. De kleine werkstofconcentraten stimuleren de celstofwisseling en daarmee de regeneratieprocessen tijdens de fase van de diepe slaap.

Oxidatieve stress van het dagelijkse leven wordt zo voorkomen en `s morgens ziet de huid er frisser, wakkerder en opgevuld uit.

 

babor_pr_clippings_grazia_foundation-1

AGE ID Serum Foundation

Waarom?

De ultraluchtige serum-foundation versmelt regelrecht met de huid. Voor de GRAZIA

is deze serumachtige foundation met “viervoudig anti-aging effect“ en variabele dekking een waar make-up highlight.

Behalve een natuurlijke look biedt de AGE ID Serum Foundation een onmiddellijk optisch lifting-effect, jeugdige glow, celbescherming en detox.

 

babor_pr_clippings_elle_beautylounge

Beauty Lounge, Berlin

Waarom?

Neem eens een andere lunchpauze! De geheime tip van de ELLE voor een extra portie aan frisheid: de lunchpauze transformeren in een exclusieve time-out en genieten van een highclass schoonheidsbelevenis zoals de „BEAUTY LUNCH“ in de BABOR BEAUTY LOUNGE, Berlijn.

Naast de luxueuze behandeling en een door de computer ondersteund huidanalysesysteem, kun je je persoonlijk door de vakbekwame schoonheidsspecialistes laten adviseren over de exclusieve producten.

 

Stuur ons jouw persoonlijke „press clipping“ met een foto van je absolute BABOR lievelingsproduct en waarom je daar geen afstand van kunt doen.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply