Best of BABOR 2016

Een spannend BABOR jaar met veel nieuwe lanceringen, verzorgingsinnovaties en prijzen is ten einde… We zijn blij dat we je ook in dit afgelopen jaar verzorgingstechnisch mochten begeleiden en je persoonlijke verzorgingsbehoeften konden vervullen. En heel interessant: de lijst van jullie bestsellers.

Je ontkomt in ieder geval ook het komende jaar niet aan deze bests of 2016 verzorgingshighlights.

 

Intense Purifying Cream

Best of, omdat de antipuistjes verzorgingscrème de onzuivere huid optimaal ondersteunt in de strijd tegen de huidonzuiverheden. De puistjes worden niet alleen zichtbaar gereduceerd maar de intensieve 24h verzorging zorgt ook voor een totaal zuiver, gelijkmatig verfijnd huidbeeld.

 

Argan Nourishing Cream

Best of, omdat de volle, huidopbouwende, intensieve 24h verzorging met waardevolle arganolie de huid verzorgt met belangrijke lipiden en vocht. Zelfs bij een droge en schilferige huid zorgt de crème voor een supersoepel zacht huidgevoel zonder een onaangenaam gespannen gevoel achter te laten.

 

Deep Pore Cleansing Mask

Best of, omdat het masker dat tot diep in de poriën reinigt met een super peeling-effect de teint verfijnt en deze prachtig rozig fris laat stralen. Bovendien ondersteunt het masker de regeneratie van de huid.

 

Hydra Plus Active Fluid

Best of, omdat het werkstofconcentraat met een complex van hyaluronzuur en een polymeren moisturizer een ware vochtigheidsbron is voor elke droge en vochtarme huid. De teint ziet er meteen gladder, strakker en frisser uit.

 

HY-Öl

Best of, omdat je sommige producten gewoon moet hebben. Deze reinigingsklassieker is de beste basis voor de schoonheid van elke huid. Tijdens de unieke  BABOR 2-fasen dieptereiniging bevrijdt de zachte reinigingsolie in combinatie met de Phytoactive de huid tot diep in de poriën van make-up en vuilresten van overdag.

 

Active Night Fluid

Best of, omdat door het ampullenconcentraat elke schoonheidsslaap nog mooier wordt gemaakt. Werkstoffen zoals zwarte alg, van het salix nigra bark extract en van de truffel activeren de celstofwisseling en de huideigen regeneratieprocessen tijdens de fase van de diepe slaap. `s Morgens ziet de huid er frisser, wakkerder en opgevuld uit.

 

Deluxe Foundation

Best of, omdat de volle, crèmeachtige foundation met “4-voudig anti-aging-effect“ en optisch onmiddellijk-lifting-effect de teint in een handomdraai perfectioneert en hem een jeugdige glow en een prachtige gelijkmatigheid schenkt. Voor een verzorgde, natuurlijke look.

 

Luminous Skin Concealer

Best of, omdat deze oplichtende concealer met onmiddellijk-lifting- en langdurig anti-aging-effect oneffenheden zoals kringen onder de ogen verbergt en de blik meteen er jonger en frisser uit laat zien. Ook geschikt voor een natuurlijk modelleren van de gezichtscontour.

 

Collagen Booster Cream

Best of, omdat de verstevigende, verzorgende gezichtscrème de huid er gewoon gladder en jeugdiger uit laat zien. Door activeren van de huideigen collageenproductie wordt het huidbeeld voelbaar en zichtbaar strakker en steviger.

 

ReVersive Overnight Mask

Best of, omdat men nooit voldoende schoonheidsslaap kan krijgen. Het volle crèmemasker ondersteunt de regeneratie- en herstelmechanismen tijdens de nacht en het resultaat: `s morgens een gladdere, opgefriste en verfijnde huid met een jeugdige uitstraling  – zonder veel tijd te investeren.

 

Firming Body Lotion

Best of, omdat de verstevigende en gladmakende anti-aging bodylotion ideaal is voor elke lichaamshuid die meer spankracht en elasticiteit nodig heeft. Het exclusieve BABOR elsbes-stamcellenextract en het plantaardige shaping-complex hydrateren op intensieve wijze, bevorderen de spankracht en elasticiteit en de huid ziet er soepeler en gladder uit.

 

Wat waren jouw best of 2016?

No Comments Yet.

Leave a Reply