Een nieuw gezicht voor de Doc: DOCTOR BABOR Repair Cellular

Hebben jullie je ook altijd afgevraagd wat het begrip cosmeceuticals betekent?

Iedereen die op zoek is naar de ultieme schoonheidsverzorging en de perfecte uitstraling, heeft waarschijnlijk al eens gehoord van het begrip cosmeceuticals.Dit concept van de cosmetica-industrie kwam voor de eerste keer in de jaren 90 op en beschrijft een nieuw soort verzorgende cosmeticaproducten – een effectieve mengeling van cosmetics en pharmaceuticals.

 

Deze buitengewone verzorgingsproducten op het gebied van de cosmeceuticals verbinden de nieuwste stand van de wetenschap en geneeskunde met decennialange ervaring in de omgang met zeer efficiënte werkstoffen bij de ontwikkeling van innovatieve high performance recepturen en de samenstelling van innovatieve behandelingsmethoden. En dat allemaal om de consument de hoogwaardigste cosmeticaproducten als probleemoplossers voor de meest voorkomende beauty-problemen aan te bieden, die met effectieve, klinisch gecontroleerde werking overtuigen en voor onmiddellijk zichtbaar verzorgingsresultaat zorgen en de huid in haar optimale toestand brengt.

Ik was eerst sceptisch. Maar iedereen die een keer een product uit het gebied van de cosmeceutical heeft geprobeerd, die zal net als ik, met zekerheid overtuigd zijn van de werking. Dit geldt met name voor de producten van DOCTOR BABOR.

 

Als pionier van de professionele huidverzorging begon Dr. Michael Babor, biochemicus en oprichter van de onderneming, al in de jaren 60 met de ontwikkeling van de eerste verzorgende Präzisionsformules. De „huidexperts voor thuis“, zoals de BIOGEN SUPER crème, zijn gebaseerd op een uiterst werkzaam werkstofcomplex, het BIOGEN PLANT EXTRACT, dat tot op de dag van vandaag de hoeksteen van de DOCTOR BABOR producten vormt.

In 2008 lanceerde BABOR met DOCTOR BABOR Derma Cellular en Biogen Cellular voor de eerste keer innovatieve high performance recepturen van natuurlijke en bijzonder effectieve, zeer actieve werkstoffen en verlegde daarmee de allerhoogste grenzen op het gebied van cosmeceuticals met resultaten die de gebruikelijke cosmetica duidelijk overstegen.

Dit jaar krijgt DOCTOR BABOR een nieuwe facelift die de lijn aan meer overzichtelijkheid en herkenbaarheid helpt.

Naast superfuturistische verpakkingselementen geven vanaf nu goed zichtbare kleurcodes uitsluitsel over de serie van de Präzisionscosmetica „made in Germany“ en helpen ons bij de oriëntering op de plank.

De serie BIOGEN CELLULAR wordt REPAIR CELLULAR (donkergroene zeshoek), waarbij enkele producten (ECM Serum, Calming Serum, Protecting Balm en body Cream) een nieuwe plek vinden.

 

De regenererende serie omvat acht producten, perfect afgestemd op de behoeften van de huid die regeneratie nodig heeft.

De intensieve werkstofverzorging voor het effectieve vernieuwen, regenereren en herstructureren werd speciaal ontwikkeld om de huid bijzondere ondersteuning bij haar regeneratie te bieden die ze nodig heeft door de dagelijkse milieubelastingen alsmede door buitengewone stresssituaties (wonden, verbrandingen, littekens, chirurgische ingrepen). De unieke samenstellingen bestaande uit zeldzame en kostbare kruiden- en plantenextracten stimuleren op intensieve wijze de huidregeneratie en de vorming van nieuwe cellen en maken DOCTOR BABOR Repair Cellular daarmee tot de perfecte, cosmetische pre- en postoperatieve verzorging. Bovendien moeten de producten van DOCTOR BABOR Repair Cellular na cosmetische behandelingen zoals fruitzuurpeelings of microdermabrasie onder begeleiding worden gebruikt.

Mocht je interesse hebben in een dergelijke professionele gezichtsbehandeling, kijk dan meteen naar een BABOR schoonheidsspecialiste bij je in de buurt. Hier vind je alle BABOR instituten en Spa’s.

 

Mijn absolute geheim van deze lijn is de „wondercrème“, de Repair Cellular Ultimate Repair Cream. Deze heeft mijn droge huid al zo vaak behoed voor lelijke littekenvorming.

Overtuig jezelf van de effectieve Präzisionsformules uit het gebied van de cosmeceuticals en ontdek DOCTOR BABOR.

No Comments Yet.

Leave a Reply