Favorieten van de beauty-redacteuren

0 No tags Permalink 0

Blader je ook zo graag in vrouwenbladen om te zien wat nu weer hot is? Hoe draagt men de aangekondigde stukken van de herfst/winter collecties of wat is er nieuw op het gebied van beauty? Ik hou ervan om me te laten inspireren. In de november/december uitgaven van Cosmo, Brigitte en Petra dwepen de beauty-redacteuren weer eens met hun BABOR lievelingsproducten. Laat ook jij je door de beauty highlights enthousiasmeren.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_brigitte

Ampoule Concentrates FP Adventskalender

Waarom?

Niets zorgt voor meer verrassing in de tijd voor Kerstmis dan een mooie beauty-adventskalender, meent Brigitte. De 24 werkstofconcentraten veraangenamen de tijd voor kerstmis niet alleen de BABOR fan, maar verwennen elke verzorgingsenthousiasteling perfect tot en met het kerstfeest.

Bovendien bevat de kalender naast de ampullenklassiekers ook twee verzorgingsnieuwkomers.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_myself

DOCTOR BABOR Neuro Sensitive Intensive Calming Cream Rich

Waarom?

Ikzelf heb de DOCTOR BABOR Neuro Sensitive Intensive Calming Cream Rich uitverkoren als ideaal beschermingsmiddel tegen de vorst voor elke door de winter gestreste huid. De volle, speciale verzorging beschermt de huid niet alleen perfect tijdens het koude jaargetijde, maar met microzilver en dexpanthenol werkt de crème bovendien ook herstellend en kalmerend.

Dus geen angst voor koudvuurrrrr.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_cosmopolitan

Sea Creation The Cream

Waarom?

Met Andrea Wolf-Robl, hoofdredacteur bij de Cosmopolitan hebben we een heel bijzondere BABOR liefhebster gevonden. Helemaal bovenaan haar lijstje dit jaar staat Sea Creation The Cream als „hightech wapen tegen een slappe huid en rimpels“. Het anti-aging „gladheidsgenie“ van haar lievelingsmerk is niet alleen een chique maar ook uiterst luxueuze beauty-knaller.

 

babor_liebelinge_der_pr_produkte_wh_guidetobeauty

Active Night Fluid

Waarom?

Women’s Health meent, maakt niet uit wie de schuldige is, dat als we `s nachts geen oog dicht doen, we de volgende ochtend er nochtans niet oud moeten uitzien. Dankzij de Active Night Fluid ampullenkuur is onze schoonheidsslaap veiliggesteld.

De kleine werkstofconcentraten ondersteunen daadkrachtig de natuurlijke regeneratie van onze huid en zorgen voor een frissere, wakkere en opgevulde teint `s morgens.

 

We bedanken alle beauty-redacteuren voor deze fantastische aanbevelingen!

No Comments Yet.

Leave a Reply