Kleine krachtpatsers: maximaal effect van de miniwerkstofconcentraten

De ampullen van BABOR zijn iets heel bijzonders

Afgezien van het feit dat ze het meest bekende product van het merk zijn, hebben ze hun reputatie als kleine wonderhelpers met grote werking zeker verdiend. De miniwerkstofconcentraten in de praktische, geproportioneerde flesjes ondersteunen ons bij de intensieve schoonheidsverzorging van onze huid en laten al na korte tijd de dagelijkse zonden van onze teint verdwijnen.

Bovendien is de keuze enorm. De weldra 13 Ampoule Concentrates FP bieden daarbij voor elke individuele huidbehoefte de optimale oplossing. Om te weten welke van de kleine werkstofampullen het beste bij je huid passen, moet je in ieder geval verder lezen.

Volgens de BABOR filosofie werkt natuur in hoge concentratie gewoon intensiever en daarom bieden de Ampoule Concentrates hooggeconcentreerde, natuurlijke werkstoffen en overtuigen door hun zichtbare en voelbare werking en het onmiddellijke effect. Een 7-DAAGSE-KUUR garandeert al een duidelijk zichtbaar en voelbaar verzorgingsresultaat.

De bijzondere luxe van een prachtige intensieve OPBOUWKUUR van vijf weken laat je absolute perfectie bereiken want hoe langer de werkstofampullen worden gebruikt, des te stralender is het resultaat.

 

Hydra Plus Active Fluid – de dorstlesser 

De werkstoffluid hydrateert op intensieve wijze en herstelt duurzaam de vochthuishouding van de huid. De teint ziet er glad en fris uit en kleine droogterimpeltjes zijn echt verdwenen.

 

Algae Active Fluid – de aquajogging

Het vitaliserende concentraat hydrateert op intensieve wijze en verfrist de huid dankzij de kracht van de zee. De teint ziet er direct voller, gladder, fris en schoon uit.

 

Multi Active Vitamine Fluid – de vitaminecocktail

De vitaminefluids voor de uitgebreide verzorging en versterking van de huid ondersteunen alle celfuncties en de afweermechanismen van de huid. De huid ziet er optimaal verzorgd, gekalmeerd en gesterkt uit en is ongelooflijk zacht.

 

New Skin Fluid – de verzorger & vleier

De ampullenfluid reguleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding van de huid, versterkt het weerstandsvermogen en helpt bij de intensieve regeneratie van de huideigen beschermingsbarrière. De huid is zichtbaar en voelbaar ontspannen, een onaangenaam gespannen gevoel en irritaties zijn verdwenen en schilferige huiddelen zijn gladgemaakt. De teint ziet er heerlijk glad en bijzonder gelijkmatig uit.

 

Revitalizing Oxygen Fluid – de krachtcentrale

De hydraterende fluid met ingekapseld zuurstof ter vitalisering van de huid zorgt voor pure energie en stimuleert alle regeneratieprocessen van de huid. De huid ziet er vitaler, vol en rozig fris uit.

 

Stop Stress Fluid – het relaxprogramma

Het kalmerende werkstofconcentraat zorgt voor een ontspannen, gelijkmatige en stressresistente huid. Vooral in stresssituaties kalmeert het de geïrriteerde, gestreste, jeukende huid: irritaties en roodkleuringen worden verminderd en de huid ziet er ontspannen, hersteld en gelijkmatig gekalmeerd uit. Op deze manier kan men volledig kalm stressfactoren tegemoet treden.

 

Purifying Active Fluid – kampioen Propper

Deze fluid met onmiddellijke hulp zorgt bij huidonzuiverheden en ontstekingen al na kort gebruik voor een perfect gezuiverd huidbeeld en minder puistjes. Zelfs tot diep in de poriën schoon!

 

Intense Balancing Fluid – de perfecte balans

Het intelligente verzorgingsconcentraat dat de poriën verfijnt, zorgt voor een herstelde vet- en vochthuishouding van de gemengde huid; droge delen van de gezichtshuid worden op intensieve wijze gehydrateerd en de storende vetglans alsmede huidonzuiverheden door de versterkte sebumproductie worden gereduceerd.

 

Collagen Booster Fluid

De soepele fluid met boost-effect stimuleert de huideigen collageenproductie en gaat het verlies aan spankracht van de huid op effectieve wijze tegen. De teint ziet er als van binnenuit opgevuld uit, de spankracht, elasticiteit en de vochtigheid zijn duurzaam verbeterd.

 

3 D Lifting Fluid – het fitnessprogramma

Facelift met een verschil. Als intensief verjongend fitnessprogramma voor de gezichtshuid werkt de fluid zichtbaar in drie dimensies:

1e dimensie: maakt lijnen en rimpels glad

2e dimensie: verstrakt het weefsel en verbetert de elasticiteit van de huid

3e dimensie: verstevigt de huidcontouren.

Het gezicht is als het ware geremodelleerd en ziet er jeugdig glad en strak uit.

 

Triple Booster Fluid – de nieuwe start

De regenererende anti-aging fluid ter “verjonging” van de huidfuncties is als een nieuwe start voor de huid.

Het reorganiseert de huidfuncties die verantwoordelijk zijn voor een jeugdige uitstraling en heeft een karakteristiek drievoudig effect:

  1. voelbaar gladder huidoppervlak
  2. gelijkmatigere en stralendere huid
  3. jeugdig frisse uitstraling.

De huid herstelt sneller van de negatieve invloed van externe stressfactoren en ziet er gezonder en zachter uit.

 

Lifting Express Fluid – het Assepoester effect

De verstrakkende anti-aging fluid met onmiddellijk lifting-effect reduceert snel en betrouwbaar lijnen en de meest uiteenlopende rimpels zoals mimische rimpels en gravitatierimpels. Tegelijkertijd verstrakt het op intensieve wijze het weefsel en de huid ziet er meteen jeugdig glad en voelbaar strakker uit.

 

Wanneer je er niet helemaal zeker van bent met welk werkstofconcentraat je begint of hoe ik aan meerdere behoeften van je kan beantwoorden, dan zou je eens een luxekuur van vijf weken moeten proberen …gewoonweg sensationeel.

Intussen ben ik een absolute fan van de kleine krachtpakketten en heb de schoonheidskuur meteen in een gemakkelijk abonnement besteld. Op deze manier hoef ik er geen enkele keer meer aan te denken om mijn verzorgingsdepot aan te vullen.

Mijn ampullenschoonheidskuren van vijf weken komen lekker makkelijk elke acht weken naar me toe. Dit is een service die je jezelf zou moeten gunnen.

 

Ik hoop dat ik je een goed overzicht heb kunnen geven wat de kleine helpers zoal te bieden hebben.

Ontdek ook de kleine krachtpatsers en beleef een heel nieuwe soort intensieve verzorging.

No Comments Yet.

Leave a Reply