Lippenbekentenis: kus me!

14 februari Valentijnsdag – zo wordt kussen leuk!

Op de dag van de verliefden mag één ding niet ontbreken: naast uitermate sentimentele, heerlijk romantische liefdesverklaringen, zou je op deze dag veel moeten kussen en …. natuurlijk ook gekust moeten worden. Alles zou gewoon perfect moeten zijn – van outfit, make-up tot en met perfect opgemaakte lippen. Opdat de kleurvreugde in schitterend, verleidelijk rood en roze heel lang goed blijven zitten en niet op de tanden van de geliefde terechtkomt, heb ik voor jou een eenvoudige step-by-step –gegarandeerd kus-proef.

 

Lippenbekenntnis_Peeling

Step 1: peelen

De kleuraanbreng van de lippenstift wordt bijzonder gelijkmatig, wanneer je de lippen voor het aanbrengen van de lippenkleur peelt. Dit kun je ofwel met behulp van je normale Gezichtspeeling of je neemt gewoon je tandenborstel als massagehulp. Daarmee verwijder je niet alleen lelijke, afgestorven huidschilfertjes maar stimuleer je ook de doorbloeding. De lippen zien er onmiddellijk roziger en voller uit.

 

Lippenbekenntnis_Lipcare

Step 2: verzorging

Vervolgens is vocht belangrijk. Want alleen als de lippen heerlijk soepel zijn, ziet de lippenstift er nadien perfect uit /nodigen je lippen uit tot kussen. Ruwe, gebarsten lippen zijn bij het langdurig knuffelen een no-go. De Derma Cellular Booster for Lips is de perfecte helper voor prachtig zachte lippen. Het hooggeconcentreerde hyaluronzuur zorgt direct voor een zichtbaar glad effect, rimpeldiepte en lijnen zien er duidelijk gereduceerd uit en de lippen zijn voller en gedefinieerder.

 

Lippenbekenntnis_Illuminator

Step 3: basislaag

Deze stap is geen absolute must maar helpt wel. Als je nu een concealer of een lippenbase gebruikt voor een basislaag op de lippen, dan kun je de houdbaarheid van je lippenmake-up optimaal verlengen. Ik hou hierbij van Perfect Skin Illuminator in light 01.

 

Lippenbekenntnis_Lipliner

Step 4: lipliner

Nu wordt de lippencontourstift ingezet. De kleur van de lippenstift en die van de lippencontourstift zou zoveel mogelijk hetzelfde moeten zijn. Omlijst je lippen langs de natuurlijke lippencontour en kleur ze vervolgens, zodat de contour er niet onnatuurlijk uitziet.. Het is Valentijnsdag, dus adviseer ik de lipliner in roze of klassiek rood.

 

Lippenbekenntnis_Lipstick_berry

Step 5: lippenstift

En nu de lippenstift. Op Valentijnsdag mogen de lippen graag stralen in rood en roze. Lipstick fruity pink of nude berry zijn mijn favorieten op deze dag van de verliefden. Het aanbrengen lukt juist bij krachtige kleuren het beste met een penseel.

 

Lippenbekenntnis_Corrector_Pencil

Kleine fouten – die in de opwinding snel een keer kunnen gebeuren – laten zich makkelijk met het Line Correcting Pencil verwijderen.

Kleur op de tanden? Dit is het beste te voorkomen doordat je gewoon de lippen voor het „aanbrengen van de kleur“ op een tissue samenperst.

 

Lippenbekenntnis_Puder

Step 6: poeder-finish

Bepoeder je lippen tot slot met een transparant poeder. Zodoende is de kleur gegarandeerd kusveilig.

 

Lippenbekenntnis_Clear_Gloss

Kleine tip: men kan de lippen ook optisch vergroten.

Voor het opmaken van een bijzonder zinnelijke, volle kusmond, breng je de lipliner een heel klein beetje boven en onder de eigen lippencontour aan – maar niet teveel opdat het natuurlijk blijft. En gebruik absoluut een glanzende lippenstift, alsmede een lipgloss. Mijn advies is de Gloss Clear Shine, want glanzende lippen hebben nu eenmaal een volumineuzere uitstraling.

 

Ik wens je een schitterende Valentijnsdag en veel plezier bij het kussen.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply