Mijn persoonlijkheid is mijn schoonheid! De nieuwe make-up AGE ID.

Ik word altijd heel blij, als ik make-upnoviteiten of nieuwe looks ontdek. Met kinderlijke blijheid doop ik dan mijn vinger in de nieuwe kleuren, ontdek de innovatieve texturen en het dat-moet-ik-hebben-gevoel komt snel naar boven. Joepie, ik ben al trotse bezitter van de 21e lippenstift en de 16e rouge.

Het is niet ongewoon, dat ik mijn voorbarig handelen achteraf betreur, soms echter bezorgt mijn ontdekkingsenthousiasme mij ook de grootste verrassingen, zoals de nieuwe make-uplijn AGE ID van BABOR: met deze nieuwe make-uplijn AGE ID lanceert BABOR een absolute noviteit in de decoratieve cosmetica – de eerste make-up uit het huidonderzoek.

 

AGE ID FULL

Sinds ik weet wat mij bij AGE ID te wachten staat, heeft het me niet met rust gelaten. Uiteindelijk wilde ik de nieuwe texturen en kleuren van het klassieke assortiment zelf proberen. Nu is het dan zo ver en ik ben echt helemaal enthousiast over de sensationele producten.

Topvisagist Peter Schmidinger heeft de kwaliteitseis van AGE ID zo beschreven „De schoonheid van een vrouw begint op het moment waarop ze begint zichzelf te zijn.“

BABOR AGE ID helpt haar met exclusieve texturen en flexibele nuances alle facetten van haar persoonlijkheid te onderstrepen en te reflecteren – elke dag opnieuw en altijd weer anders -– net zoals het haar bevalt!

 

Eigenlijk precies datgene waar wij als vrouwen altijd naar op zoek zijn.

Daarbij verbindt de exclusieve BABOR AGE ID make-up uit het huidverzorgingsonderzoek de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten.

De innovatieve make-upproducten verbergen niet alleen kleine foutjes maar bevatten ook de effectiefste anti-aging werkstoffen, die zowel een langdurige anti-aging, als ook onmiddellijk lifting-effect, jeugdige glow en bescherming tegen radicalen ondersteunen.

Absoluut highlight van de AGEID make-upcollectie zijn de foundations, highlighters en blushes, die met effectieve anti-aging ultramoderne texturen indruk maken.

Met de nieuwe Skin & Shape make-up aanbrengtechniek is gemakkelijk in vier stappen haar schoonheid perfect te benadrukken:

  1. Een basislaag aanbrengen met op het huidbeeld afgestemde anti-aging foundation en poeder.
  2. Met highlighters en concealers lichtpuntjes plaatsen voor een verjongend lifting-effect en met rouge de contouren aanbrengen.
  3. Het oog optisch openen en liften door duidelijk vormgegeven wenkbrauwen.
  4. Met een streepje onder de ogen, oogschaduw en lippenstift doelgericht kleurige accenten in de gewenste Soft of Strong Shape plaatsen.

 

Kortom: naast het moderne design verrast BABOR met een superoverzichtelijke, gewoon makkelijk te gebruiken klassieke make-uplijn. De foundations in het bijzonder zijn sensationeel en overtuigen bij het eerste gebruik. Mijn persoonlijke favoriet is de Serum Foundation. Daar mogen nog graag veel meer kleuren bijkomen.

 

Ontdek alle productdetails in een van de volgende blogberichten.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply