Ontdek nu de nieuweherfst- / wintercollectie vanonze make-uplijn AGE ID!

0 No tags Permalink 0

Nauwelijks te geloven … De zomer is al weer bijna voorbij … Wat overblijft zijn de mooie herinneringen, nog een ietwat bruine vakantiekleur en de voorpret op het nieuwe seizoen; in het bijzonder op de nieuwe trendy musthaves voor de kledingkast en de beauty bag.

Zoals elk jaar kan ik niet wachten om te ontdekken welke kleurwerelden en opmaaktrends het nieuwe seizoen zal brengen.

 

Bij BABOR zal de herfst in ieder geval stralend bontgekleurd zijn.

De eerste herfst-/winter look uit de nieuwe BABOR make-uplijn AGE ID presenteert zich verrassend kleurrijk.

Ik word helemaal enthousiast van de combinatie van mooie, warme aardetinten voor de geprofileerde teint, die de koele, elegante groen- en blauwnuances ontmoeten van de grafisch getrokken eyeliner. De kleuren en producten van de beide looks Wild Rose en Orange Sundown zijn trendy en klassiek tegelijk. Zoals gebruikelijk zijn de AGE ID producten individueel toe te passen om de persoonlijkheid van de draagster perfect te accentueren. Je fantasie bij het spel met herfstachtige nuances heeft vrij spel: van de natuurlijke Indian Summer Look tot aan de sophisticated Rebellion- jij bepaalt, hoe moedig je bent 😉

 

Bovendien zijn de beide looks van de herfst-/wintercollectie, Wild Rose en Orange Sundown, supergemakkelijk te gebruiken. Alleen bij de eyeliner vergt het enige oefening en vooral een vaste hand.

 

Voor een gelijkmatige, transparante teint gebruik je je favoriete foundation en concealer zoals gebruikelijk.

 

Het nieuwe vierkleurige Contouring Face Powder met downlighter en highlighter plaatst prachtige accenten en geeft de huid een warme, zinnelijke glow. Ik vind dat dit poeder het perfecte softfocusobjectief is omdat hij mijn teint in een oogwenk perfectioneert.

 

Na enige oefening lukt de oogmake-up met de grafisch vormgegeven eyeliner.

Ik begin daarbij altijd in de buitenhoek van het oog met de zogenaamde „wing“. Heel handig is de hightech punt van de eyeliner die een bijzonder makkelijk en nauwkeurig aanbrengen mogelijk maakt.

Is de driehoek eenmaal aangebracht, dan trek ik een lijn van de binnenooghoek tot aan de wing. De waterproof, long lasting samenstelling zorgt ervoor dat de eyeliner perfect blijft zitten. De „shiny“ finish laat het ooggebied prachtig stralen.

Mocht de lijn bij de eerste keer nog een beetje wankel zijn, trek gewoon nog een keer de lijn. In ieder geval hoort de mascara netjes op de wimpers. En als je wilt, accentueer je bovendien nog de wenkbrauwen.

 

Bij de lippen heb je de keuze tussen vier verschillende, fantastische herfstnuances van Orange Sundown, Red Grape, Wild Roses tot Red Marble Leafs.

Daarbij passen vier nagellakken. Eén daarvan is een sensationele tint taupe die gewoon bij alles past.

 

Alle details bij de beide looks vind je hier https://nl.babor.com/634/promotions/age-id/promo-age-id-looks-h-w

No Comments Yet.

Leave a Reply