Paasvreugde

Pasen is eigenlijk niet de klassieke tijd om cadeaus te geven, in elk geval niet voor de volwassenen.

Want voor ons betekent Pasen eerder koken, bakken, knutselen en natuurlijk eieren zoeken met de kleintjes.

Maar we vinden het ook fijn als de paashaas behalve bontgekleurde eieren en chocolade hazen een speciale kleinigheid voor ons in het paasmandje legt.

Laat je inspireren door onze cadeau-ideeën voor Pasen en verras vrienden en familie dit jaar met een schitterende BABOR verzorgingshighlight.

Promofluid Multivitamin

De 7-daagse ampullenkuur is een uitstekend begin voor een lentefrisse teint. De 3x Revitalizing Oxygen Fluid, 4x Multi Active Vitamin Fluid werken als een hooggeconcentreerde vitaminecocktail voor elke droge, vermoeide en vale huid. De kleine werkstofconcentraten versterken haar met vitaminen A, provitamine B5 en biotine, terwijl ingekapselde zuurstof de huid revitaliseert en beschermt. De teint ziet er na een week meteen frisser en gezonder uit.

 

Reactivating Eye Cream

De zachte, verzorgende oogcrème tegen kringen onder de ogen, door leeftijd ontstane lijnen en rimpels is in mijn ogen het perfecte paascadeau voor de liefhebbers van verzorging die waarde hechten aan detail ;).

De Reactivating Eye Cream trekt goed in en zorgt voor een strakker, gladder en jeugdig fris ooggebied.

 

HSR extra firming foam mask

Het HSR extra firming foam mask is het highlight voor mijn moeder met Pasen.

Het luxueus tintelend anti-aging schuimmasker zorgt namelijk voor een buitengewoon verwennende verzorgingsbelevenis. De drie aanwezige, actieve stoffen verbeteren de elasticiteit van de huid en laten haar er gladder en strakker uitzien.

 

AGE ID Glow Rocks

Het multidimensionale highlight is een make-upproduct met wow-effect.

In een handomdraai toveren de gebakken poederstenen schitterende lichtpuntjes op wangen, ogen en kin en laten de teint stralen. Ook super voor een all-over glans op gezicht en decolleté.

 

Daily Hand Cream

Een absolute allrounder en definitief één van de producten die ik in elke handtas meesleep, is de Daily Hand Cream.

De luchtige, snel intrekkende anti-aging handcrème verzorgt de handen en maakt hen fluweelzacht en de natuurlijke UVA-bescherming is een sensationeel extraatje.

 

Firming Shower Foam

Er zijn dingen die je gewoon altijd nodig hebt… en omdat men zich dit maar zelden gunt, zijn ze des te geliefder als cadeau, zoals Firming Shower Foam.

Het fijn crèmeachtige doucheschuim behoudt niet alleen de natuurlijke huidvochtigheid en beschermt de huid tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering maar zorgt voor een heel bijzondere en verwennende douchebelevenis.

 

Paaseieren

Een verzorgingshighlight om cadeau te doen of om aan zichzelf te geven is de BABOR ampullen-paaskalender. De hierin verstopte 14 werkstofelixers zijn perfect voor iedereen die zoveel mogelijk van de BABOR bestsellers een keer wil proberen. 1 x Hydra Plus Active Fluid, 2 x Algae Active Fluid, 2 x Triple Booster Fluid, 2 x Active Night Fluid, 2 x Collagen Booster Fluid, 2 x 3D Lifting Fluid, 2 x Lift Express Fluid, 1 x SeaCreation Serum…meer ampullen-power is er niet.

 

Nog niets besloten en nog onzeker over de keuze van het juiste cadeau?

Absoluut ongecompliceerd maar niet minder aantrekkelijk, is één van de individueel vorm te geven cadeaubonnen, die zowel online als in één van de BABOR instituten in te wisselen zijn. Bovendien kun je hem zelfs last minute nog printen.

 

Hopelijk zit er iets passends bij voor in het paasmandje van een lief persoon.

 

Ik wens je nu al: Vrolijk Pasen!

 

No Comments Yet.

Leave a Reply