SOS: deze beautyhelden werken meteen

Ik denk dat we dit allemaal herkennen…. We zijn iets speciaals van plan en willen er perfect uitzien maar onze blik in de spiegel verraadt dat onze huid roet in het eten wil gooien. Irritaties, een vale teint of oneffenheden die `s nachts zijn ontstaan… op deze momenten hebben we vooral één ding nodig nl. een snelle en betrouwbare helper. Gelukkig zijn er producten waarop we kunnen vertrouwen omdat ze ons met zekerheid en op betrouwbare wijze bevrijden van elke bad skin day.

We willen gewoon geen afstand meer doen van deze BABOR verzorgingshelden.

 

Lift Express Fluid

Onze beautyheld, omdat dit werkstofconcentraat direct optisch de rimpeldiepte vermindert en langdurig het weefsel van de huid verstevigt. Ook wanneer deze held niet de aandacht krijgt die het verdient, is deze ampul sensationeel omdat hij de huid onmiddellijk strakker en gladder maakt.

 

Stress Relief Bi-Phase Ampoules

Onze beautyheld, omdat de schitterende 2-fasen textuur onze huid snel redt uit stressvolle situaties, haar irritaties en roodkleuringen wegneemt, het weerstandsvermogen sterkt en haar voelbaar kalmeert en haar er meer ontspannen laat uitzien.

Het werkstofconcentraat trekt snel in en zorgt voor een fluweelachtig huidgevoel, zonder te glanzen.

 

 

Dual Eye Solution

Onze beautyheld, omdat de luchtige oogcrème onze ogen gewoon mooier maakt. De verzorging helpt tegen zwellingen, wallen en donkere kringen om de ogen, activeert de microcirculatie, vermindert de rimpeldiepte rondom het oogcontour en hydrateert en maakt het ooggebied glad.

 

Extra Firming Foam Mask

Onze beautyheld, omdat het luxueuze antirimpel schuimmasker in een fractie van seconden de huid er gladder en de contouren er strakker uit laat zien.

 

Refine Cellular Pore Refiner

Onze beautyheld, omdat deze ultraluchtige verzorgingslotion met blur-effect de huid in een handomdraai er fijner, gelijkmatiger en perfect gematteerd laat uitzien. De verzorgingsspecialist minimaliseert vergrote poriën en verfijnt het huidoppervlak.

 

ReVersive anti-aging serum

Onze beautyheld, omdat het rijke anti-aging serum elke huid tot stralen brengt. De exclusieve BABOR Präzisionsformule zorgt voor een ongelooflijk zachte, gladdere huid met een jeugdigere uitstraling.

 

Welk product is jouw BABOR verzorgingsheld?

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply