The Art of Cleansing-Als reiniging kunst wordt

INDIVIDUEEL. TOT DIEP IN DE PORIËN. ZUIVER.

Dat de optimale reiniging van de huid voor onze schoonheid belangrijk is, is allang geen geheim meer. Het is veeleer een kunst om de perfecte reiniging voor de eigen huidbehoeften te vinden, alsmede een reinigingslijn te ontwikkelen die voldoet aan de individuele behoeften van de huid.

Mocht je dus enthousiast zijn geweest over de laatste generatie van de BABOR reinigingsproducten, dan zal je zeker van de nieuwe BABOR Cleansing houden. De in de gehele reinigingslijn aanwezige innovatieve werkstofcombinatie met anti-ox complex & drievoudige werking maakt elke reiniging nog perfecter.

Daarbij verrast BABOR met 15 ongecompliceerde reinigingsproducten die voor alle reinigingsbehoeften en voorkeuren geschikt zijn; altijd gebaseerd op de filosofie om de huid intensief te reinigen, daarbij echter behoedzaam te werk te gaan en de natuurlijke huidbarrière te beschermen.

In de opnieuw bewerkte BABOR Cleansing lijn vinden we naast bekende reinigingsklassiekers zoals de HY-Öl & Phytoactive ook verrassende productnoviteiten: de Sugar Oil Peeling of de Silicone Cleansing Brush moet je in ieder geval ontdekken.

De innovatieve werkstofcombinatie

ANTI-OX COMPLEX. WERKT DRIEVOUDIG.

Het nieuwe anti-ox complex activeert de vorming van huideigen detox-enzymen. Zijn antioxidatieve kracht beschermt de huid tegen negatieve milieu-invloeden en bestrijdt vrije radicalen, zodat de huid minder gestrest en belast is.

WERSTOF-BOOSTER. HET BESTE UIT DE APPEL.

Via de zogenaamde „flash“-destillatie worden alleen de waardevolle sporenelementen en mineralen uit het appelwater geëxtraheerd. Ze verrijken het huidoppervlak met vocht en zorgen dat de huid de volgende verzorgingswerkstoffen beter kan opnemen.

DE ESSENTIE VAN EEN MOOIE HUID. ALS EEN ONZICHTBAAR BESCHERMINGSSCHILD.

Een speciaal polymeer ondersteunt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid en reguleert haar vocht- en lipidengehalte.

 

De Cleansing klassiekers

HY-Öl & Phytoactive

De 2-fasen reinigingsklassieker HY-Öl & Phytoactive is bij BABOR gewoon niet meer weg te denken.

De combinatie van hydrofiele reinigingsolie (HY-ÖL) en de op de individuele huidtype afgestemde verzorgingstoevoeging Phytoactive is de ideale methode voor de dieptereiniging. Hierbij worden zowel in olie als in water oplosbare verontreinigingen incl. make-up tot diep in de poriën en op behoedzame wijze van de huid verwijderd.

En het gebruik is uiterst eenvoudig…

 

De Cleansing noviteiten

Silicone Cleansing Brush

Eindelijk is er ook de perfecte tool voor een intensieve gezichtsreiniging.

De waterproof reinigingsborstel met hygiënische siliconenborstel is gewoonweg sensationeel en heeft bij mij al een vaste plaats naast de wastafel.

De afgeronde, verschillend gevormde siliconennoppen verwijderen vuil, talg, make-upresten met 12.000 kleine microtrillingen per minuut en zorgen tegelijkertijd voor een ongelooflijk aangenaam activerende gezichtsmassage.

 

Sugar Oil Peeling

De vitaliserende suiker-olie-peeling voor het gezicht is mijn persoonlijke highlight – vooral omdat ik boven alles van olie hou. Zachtjes verwijdert de peeling met natuurlijke argan-, sesam- en macadamianotenolie afgestorven huidschilfertjes en verzorgt de huid al tijdens de peeling.

Voor een voelbaar soepele, gladdere huid en een gelijkmatigere, verfijnde teint.

Ontdek nu BABOR Cleansing – De nieuwe soort reiniging en profiteer nog tot en met 31-05-2017 van de sensationele introductieaanbieding*.

 

*Vanaf een aankoopwaarde van 40 EURO ontvangt u een make-up remover 30 ml en vanaf  50 EURO ook een Gentle Peeling 20 ml.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply