Winterwonder Skin

Zo kom je perfect verzorgd het koude jaargetijde door!

Felle vrieskou buiten, droge verwarmingslucht binnen – niets is meer uitputtender voor onze huid  dan de extreme temperatuurschommelingen in de winter. Wat ze nu nodig heeft, naast veel aandacht, is een heel speciale verzorging.

Het maakt niet uit of het gaat om een gespannen gevoel, droogte of roodkleuringen: met de volgende verzorgingshighlights laveer je jouw huid zonder stress het koude jaargetijde door.

 

Ontspanning & vocht

Je huid voelt gespannen en droog. Je ontdekt kreukels die er nooit eerder waren. Wat je huid nu het meest nodig heeft is een extra aan vocht.

 

 

Winter Protect Cream

De innovatieve verzorgingscrème versterkt de barrièrefunctie van de huid, vermindert het gespannen gevoel en ondersteunt haar regeneratie.

 

Moisture Plus Serum

Je droomt van een rozig frisse, strakke huid ook in de winter? Het luchtige, verfrissende, hydraterende serum schenkt de huid een extra portie aan vocht en laat haar ………..??

 

Hydra Plus Acitve Fluid

Geen wonder dat dit ampullenwerkstofconcentraat een absolute bestseller is. Het complex van hyaluronzuur en een polymeren moisturizer hydrateert niet alleen op intensieve wijze maar behoedt de huid voor vochtverlies.

 

Herstel & intensive verzorging

Je huid is niet alleen gespannen maar je hebt ook droge, schilferige plekken. Producten die zowel het vocht- als lipidengehalte van je huid weer herstellen bieden hier uitkomst.

 

Argan Nourishing Cream

Klassieker en speciale lieveling tijdens het koude jaargetijde: de volle, intensieve 24h verzorging met waardevolle arganolie voor een intensieve lipiden- en vochtverzorging. De crème voelt heerlijk soepel zacht aan, zonder enig spoor van spanning.

 

Lipid Plus Oil

De rijke, verzorgende gezichtsolie is zowel ideaal voor de verzorging van een droge, lipidenarme huid, als voor ruwe of schilferige plekken. Juist in de winter zijn de waardevolle, natuurlijke oliën de ideale SOS-verzorging om de huid tegen de kou te beschermen en een onaangenaam gespannen gevoel te voorkomen.

 

Multi Active Vitamin Fluid

De vitaminecocktail is een absolute must voor het versterken en vitaliseren van een ruwe, door de winter gestreste huid. Het ampullenwerkstofconcentraat verzorgt de huid op intensieve wijze en zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling.

 

Kalmering & huidversterkende verzorging

Pure stress! Het is duidelijk aan je huid te zien hoezeer ze onder het koude jaargetijde lijdt. Ze jeukt, ziet rood en laat zich schijnbaar met niets weer in balans brengen. Hier draait het om de juiste balans. Verzorging met kalmerende werkstoffen creëert een snel herstel.

 

Intense Calming Cream

Een absolute balsem voor de beschadigde winterhuid is de kalmerende 24h verzorgingscrème. Speciale, sensitieve werkstoffen zoals bisabolol en gember maar ook extracten uit indean bread en riet verminderen zichtbaar roodkleuringen en een gespannen gevoel en brengen de teint duurzaam in harmonie.

 

Calming Bi-Phase Moisturizer

Het intensief hydraterende 2-fasen serum is ideaal voor de zeer gevoelige huid. Op basis van natuurextracten uit komkommer, groene thee, grapefruit en duindoorn kalmeert het onmiddellijk en zorgt voor een ontspannen, heerlijk zacht huidbeeld.

De huid heeft meer weerstand en reageert minder gevoelig.

 

Stop Stress Fluid

Onze huid in ZEN. Het ampullenwerkstofconcentraat is de perfecte verzorgingspartner in stresssituaties. Het kalmeert en versterkt een gestreste, gevoelige huid en laat haar er gelijkmatiger, meer ontspannen en gesterkt uitzien.

Misschien heb ook jij nog een paar tips hoe je jouw huid winterproof maakt. Deel het met ons in een reactie hieronder.

No Comments Yet.

Leave a Reply